برندسازی تخصص و علمی می باشد که با اولویت بخشی به یک مارک و نشان تجاری سبب فزونی ارزش و معروفیت برند تجاری در بازار رقابتی می گردد. این ارزش و معروفیت و محبوبیت یک برند تجاری به گونه ای سریع و بی واسطه قادر است منتهی به مشتریان و فروش زیادتر و بهای پر قیمت تر کالاها و سرویس های ارائه شده گردد. به تعبیری برندسازی شیوه ی مدبرانه معاملات و ایجاد دارایی و سرمایه است.
خلق پیغام مشخص و بدیهی در فکر مخاطبان و خریداران. تصدیق و اذعان به ارزش کالاها و خدمات شما در برابر مخاطبان و خریداران. رابطه و سروکار با خریداران و مشتریان شما به وسیله ی کالاها و سرویس های ارائه شده. تشویق و اغوای اشخاص در جهت خرید محصولات. تشکیل کمپانی های لویالیتی.
برندسازی اشتراکی: همکاری با سایر نشان ها و علامت های تجاری به منظور کسب یک مقصود و نتیجه. برندسازی سازنده و اجتماعی: مارک و نشان تجاریتان را با یک قصد و نیت نیک خواهانه هماهنگ و هم جهت سازید. برندسازی دیجیتال: تارنماها ، ابزارهای ارتباطی گروهی ، بهره گیری از شبکه های اینترنتی کسب و کار. برندسازی فردی: شیوه های هر شخص به منظور خلق ارزش و معروفیت برای خود شخص.
اقدام و اجرای بررسی ها و مطالعه مارکتینگ. توجه به یک قابلیت و شایستگی بی همتا و برجسته. گزینش عنوان مطلوب و شایسته به منظور رساندن پیغام مارک و نشان تجاری. به وجود آوردن پیوند عاطفی مارک و نشان تجاری با خریداران و مخاطبان. به وجود آوردن یک پیوند و ارتباط ثابت و دائمی با مخاطبان و خریداران.
برندسازی آگاهی و شناسایی را افزایش می دهد. مارک و نشان تجاری به سازمان ها و شرکت ها یاری می رساند تا در میدان و بازار رقابتی برجسته و منحصر به فرد باشند. مارک و عنوان تجاری به مخاطباندرباره DNA تجارت و حرفه و محصولاتتان معلوماتی را ارائه می کند. برندسازی درست اشتیاق و موضع گیری درست را برای اعضای مجموعه مهیا می سازد. یک مارک و نشان تجاری قدرتمند عالی ترین معرفی کننده است. یک نشان و عنوان تجاری قدرتمند به خریداران یاری می رساند تا بفهمند چه توقعاتی داشته باشند. مارک و نشان تجاری به شما مدد می رساند تا واضح و گویا و معطوف بمانید. مارک و نشان تجاری شما به سازمان و شرکت شما یاری می رساند تا با مخاطبان و خریداران پیوند و رابطه احساسی ایجاد کنید. یک برندسازی قدرتمند اعتبار و قابلیت و شایستگی های تجارت و حرفه شما را مهیا و تنظیم می سازد.
اغلب مدیران حرفه ها و تجارت های مختلف ، وهله های برندسازی یک عنوان و نشان کسب و کار و حرفه ها را فرایندی مشکل و دشوار تصور می نمایند. به منظور تغییر به سمت یک برند و نشان محبوب و معتبر دقت به نکات زیر الزامی است که عبارتند از:
قابل اتکا و قابل اطمینان بودن: برخورداری از تبلیغات صحیح و عاری از هر گونه تظاهر و فریبنده بودن موجب جذب اطمینان و نگاه مشتریان در بازار مورد نظر می گردد. راستگو باشید تا مشتریان به برند سازمان و محصولات شما اطمینان نمایند و ماهیت حرفه و تجارت شما محفوظ گردد. پیوسته مقاصد و نیات تجارت و حرفه تان را فراموش نکنید و تلاش نمایید تا از این مقاصد فاصله نگیرید. ایده های بکر و سازنده داشته باشید: درصدد آن نباشید از سایر سازمان ها و کمپانی ها الگوبرداری و تقلید کنید. در ساخت و طراحی عنوان و مارک کالاها و خدمات خود از ایده های منحصر به فرد و نوآورانه استفاده کنید. در حقیقت به منظور پیروزی و کامیابی با ایده های نوآورانه خویش در ساخت نشان و مارک تجاری ، کالاها و فرآورده ها و ولو جعبه بندی کالاها می بایست به مشتریان و رقیبان بنمایانید که برند تجاری شما خاص و بی همتاست. رفع کننده مشکلات و نیازهای مشتریان باشید: مشتریان غالباً در پی حل کردن مسائل و مشکلات هستند تا کالاها و خدمات تازه و مدرن. بنابراین می بایست به گونه ای اقدام کنید که کالا و خدمات تازه سازمان و شرکت شما مسئله و سختی را رفع کند تا در فکر وقلب مشتریان به سادگی حک گردد. پایبندی به ضمانت ها و تعهدات: یگانه عاملی که اعتبار برند تجاری سازمان و شرکت شما را محفوظ می دارد انجام مسئولیت میثاق ها و تعهداتی می باشد که به خریداران و مخاطبان داده اید این تعهدات می بایست واقعاً با نام تجاری و مقصود شرکت شما هماهنگ و موافق باشد.
همواره به یاد داشته باشید در برندسازی بایستی حرکتی ملایم و همیشگی داشته ولو هنگامی که نشان و عنوان تجاری سازمان و شرکت شما از حسن شهرت لازم برخوردار باشد.
مشاور برندسازی به مفهوم برقراری و به وجود آوردن اطمینان بین کارکنان ، استفاده کنندگان و مشتریان و شرکای سازمان کمک می کند. در دانش مارکتینگ ، مشاور برندسازی به مفهوم همه ی ارزش ها و اعتبار و سرمایه های سازمان و کمپانی از آن میان کالاها ، سرویس ها ، افراد ، تبلیغات ، موقعیت و فرهنگ آن نقش دارد. مشاور برندسازی به خریداران و مخاطبان کنونی این اندیشه را پیش از خرید و انتخاب می دهد که چه محصولاتی را انتخاب نمایند و انتخاب را برای آنان ساده تر خواهد ساخت.
مشتریان به برندهای معروف و قوی اطمینان می کنند. چرا که آنان مطلع هستند که مخاطبان و خریداران چه توقعاتی از آنان دارند و آنان این انتظارات را به خوبی رفع می سازند. برند نبایست با ماهیت برند به غلط جابه جا گردد. ماهیت برند یکی از مشخصه های برند است.
یکی از علت های اساسی برای مشاور برندسازی آن است که قادر است سود و فروش شما را بالا برده زیرا خریداران همیشگی و ثابت خویش را فزونی می بخشید و ولوهم اگر بهای محصول فزونی یابد ، خریداران آن را قبول دارند زیرا به برند شما اطمینان لازم را دارند.
امتیازات و محاسن تجارت و صنعت و فعالیت سازمان و شرکت خویش را بیابید. به بیانی مزایای برند خود و فواید و ارزش محصولات را در مقایسه با دیگر رقبا به کمک مشاوره برند ، لیست نمایید. بایستی به مشتریان یقین و تضمین دهید که پیوسته قادرید مزایا و امتیازات برند خود را عرضه کنید و آن چیزی که به آنان اطمینان داده اید ، مسئول و تضمین کننده آن هستید.
قادرید به راحتی از مخاطبین خود سوال نمایید که از چه عناصر و فاکتورهایی در ارتباط با تجارت و صنعت و فعالیت شما علاقمند هستند و علت گزینش و اولویت آنان چه امری بوده تا خوب تر قادر باشید امتیازات و ارزش های برند خود را به کمک مشاور برندسازی بیابید. به علاوه از خریداران کنونی خود هم پرسش نمایید که در پی چه چیزی می باشند و آیا سازمان و شرکت و محصولات آن قادر است احتیاجات و تقاضاهای آنان را به راحتی رفع سازد. این داده ها و معلومات قادر هستند تا به شما یاری رسانند تا نام تجاری مطلوب تری را ایجاد نمایید.
فراموش نکنید که تمام برندها به مخاطبین و خریداران خود تضمین و اطمینانی را می دهند ولی فقط برندهایی پیروز شده که در عرصه و اجرای تعهدات خویش نسبت به مخاطبان و خریداران پایدار و با صداقت بماند.
معیارها و قابلیت های برندتان را با تقاضاها و احتیاجات مخاطبین و خریداران با آموزش مشاور برندسازی هماهنگ و وفق دهید. نام تجاری شما قسمت های فراوانی از فعالیت شما را تحت الشعاع قرار خواهد داد و تماماً احتیاج دارد که پیوسته تمام این قسمت ها در یک طبقه و دسته ای بی واسطه با قابلیت و شایستگی های نام تجاری شما باشند؛ اسم تجاری و نام کالاها و سرویس های ارائه شده ، آرم ، حالت و چگونگی خدمات و کالاها ، پایگاه اینترنتی شما ، جعبه بندی و چگونگی جلوه و ظاهر و چگونگی فرهتگ و اعمال تشکیلاتی و اداری ، نحوه رفتار با مصرف کننده ، نشر و اشاعه تماماً مقتبس از نام تجاری و یا برند شماست.
مطمئن شوید که کارکنان و پرسنل هم از فهم صحیحی از برندتان و همچنین مشاور برندسازی برخوردارند و قادرند همچون رابط بین شما و خریداران و مصرف کنندگان ، فعالیت های خود را به شکلی صحیح اجرا نمایند. ماهیتی که از جایگاه برند شما فهمیده و استنباط می شود بایستی خواندنی ، قابل شناسایی و فراموش نشدنی باشد و قادر باشد بر افزایش قابلیت ها و شایستگی های نام تجاری اثربخش باشد. به علاوه با بهره مندی از تایپوگرافی و رنگ های مطلوب تصویر خوشایندی از خود به نمایش بگذارید.
ماهیت مشاور برند معمولاً نخستین موردی است که اشخاص قادر به دیدن آن هستند و این ماهیت به وسیله ی تبلیغات به راحتی قابل تشخیص می باشد. بنابراین تبلیغات سیستماتیک و هوشمندانه در امتداد ماهیت برند از فاکتورهای اصلی و موثر محسوب می شود.
یک نام تجاری پایدار و با ثبات در طول زمان های همواره در اندیشه و ذهن مخاطبان فراموش نشدنی است و به علاوه اطمینان خریداران خویش را محافظت و نگه دارند و اینها تنها به کمک برنامه های مشاور برندسازی امکان پذیر خواهد بود. تنها متخصصان و مشاور برندسازی حرفه ای در این امر قادرند یک برند و آرم بادوام طراحی نمایند که در طی سال های زیاد همواره ارزش و اعتبار خود را حفظ کند. به برنامه ها و سیاست هایی که رقبایتان استفاده می کنند نیز دقت کنید و آنان را مطالعه و بررسی نمایید چرا که رند شما بایستی با بازار هدف و تقاضاهای جامعه مقصود سازگاری داشته باشد. برند شا ضمانت و قول شما به مخاطبین و خریداران کنونی و آینده شما محسوب می شود پس همواره هیچگاه نبایست تعهدات سازمان و شرکت خویش را نسبت به مشتریان نادیده بگیرید.
در این مقاله سعی خواهیم نمود انواع برند را بهتر بشناسیم :
1- برند شخصی Personal Brand :
به نوع ، برند فردی Individual Brand نیز گفته می شود. این نوع برند به صورت یک هاله، پیرامون شخصیت فرد ساخته می شود تا با برنامه ریزی مشخص و مدون ، فرایند رشد و ارتقاء جایگاه اجتماعی، سیاسی، علمی ، . فرد را در جهت دستیابی به فرصت های جدید، تقویت نماید.
روش ایجاد برند برای یک فرد را برندینگ شخص (پرسنال برندینگ) Personal Branding گویند.
تصویر برند ایجادشده از فرد، کاملاً با روش به کارگیری کانال برای ارائه برنامه بازاریابی آن فرد، مرتبط است.
توجه نمایید: در اغلب موارد به علت عدم وجود برنامه یا مدل تجاری مشخص، کمپین برندینگ فردی به استراتژی تجاری افراد کمکی نمی نماید.
در بین انواع برند ، از آنجایی که این نوع برند با محوریت فرد است ، یکی از چالشهای بزرگ برای مدیر برند محسوب میشود.
2- برند محصول Product Brand :
این گونه از برند، موجب افزایش درک مخاطب از ایده موجود در کالا و اجناس می گردد.
ایده ای که به افزایش قابلیت های کاربردی کالا منجر شده است.
برندهای مرتبط با محصولات بسته بندی شده مصرفی Consumer packaged goods) CPG) که با عنوان محصولات مصرفی تندرو fast moving consumer goods) FMCG ) شناخته می شوند، بهترین مثال هستند.
3- برند خدمات Service Brand :
شبیه به برند محصول است، اما ارزش های پیشنهادی پیچیده تری به خدمت اضافه می گردد. از بسیاری از جنبه ها، ایجاد یک برند برای محصول سخت تر است. زیرا باید یک کالای غیرملموس را به مشتری، پیشنهاد نمود.
ضرورت وجود برند خدمات در فضای رقابت بین شرکت های ارائه دهنده خدمات، بیشتر نمود پیدا می نماید.
برندسازی برای خدمت، بازاریابان حوزه خدمات قادر می سازد تا چانه زنی بر سر قیمت ارائه خدمات به حداقل رسد، زیرا برندینگ خدمات (اگر به درستی صورت پذیرفته باشد) میزان مهارت ارائه دهنده خدمات را به نمایش می گذارد.
از سوی دیگر، هنگام ارائه خدمات توسط یک انسان ، به علت حضور احساسات انسانی، قابلیت اثرگذاری بیشتری از سوی برند بر مشتری وجود دارد.
روش های نوین پرداخت آنلاین مانند استفاده از انواع اَپ برندهای گوناگون، سبب شده است تا نحوه دسترسی مشتری به محصول یا خدمت تغییر نموده و انتظار برندها از مفهم وفاداری و تکنولوژی به سرعت تغییر نماید.
4- برند شرکتی Corporate Brand :
از برند شرکتی به عنوان برند سازمانی Organizational Brand نیز یاد می شود. دیوید آکر چنین بیان می نماید : برند شرکتی، معرف شرکتی است که پشت ارزش پیشنهادی به مشتری ایستاده است. شرکت باید این اطمینان را به مشتریان خود دهد که برند شرکتی حاوی میراث غنی، دارایی ها و توانایی ها، کارکنان، ارزش ها و اولویت ها، نماینده قواعد اصلی و مرجع بومی یا جهانی، برنامه های شهروندی و سابقه عملکرد است.
5- برند سرمایه گذار Investor Brand :
به برند شرکت های سهامی عام و سرمایه گذاران این بخش گفته می شود.
وضعیت این گونه واحدهای تجاری بر اساس نحوه سرمایه گذاری و عملیات پیرامون سهام انجام می شود.
این شرکت ها با ترکیب برنامه های مالی و استراتژیک باارزش های پیشنهادی به ذینفعان و جامعه، به دنبال افزایش میزان شهرت برند از طریق تقویت CSR (مسئولیت اجتماعی شرکت) می باشند.
یک برند سرمایه گذار قوی، انعطاف پذیری قیمت سهام و درک آگاهانه از ارزش سهام خود را از طریق برند خویش، مدیریت می نماید.
6- برند موسسه غیرانتفاعی Non Profit Brand :
به آن برند موسسه غیردولتی NGO Brand نیز گفته می شود. این گونه موسسه ها به دنبال توسعه مدل های ایجاد ارزش (مدل های ارزش آفرین) هستند تا علاوه بر جمع آوری کمک و اعانه، از راه های دیگری قادر به افزایش سرمایه در جهت انجام پروژه های عام المنفعه به عنوان مأموریت اصلی خویش باشند.
برند قدرتمند در این حوزه موجب جلب توجه بیشتر سرمایه گذاران و خیرین می گردد.
بسیار دیده شده است که این نوع موسسه ها به نوعی عملیات برندینگ را برای افزایش سطح فروش انجام می دهند، فروشی که عواید آن بر حمایت از مأموریت اصلی سازمان استوار است.
7- برند عمومی Public Brand :
این نوع برند تحت یک فرایند برندسازی به نام برندینگ دولت Government Branding ایجاد و توسعه میابد.
یک برند ساخته نمی شود مگر آنکه حق انتخاب مصرف کننده و یک مدل رقابت، در آن وجود نداشته باشد.
در این فرایند از متدولوژی و قوانین برندینگ در جهت ایجاد اعتماد و اعتبار برای یک دولت استفاده می شود. در گام بعدی باید برند را به نشان اعتباری و بعد به نشان علاقه تبدیل نمود.
8- برند فعال یا عمل گرا Activist Brand :
آن را برند هدف نیز می نامند. این برند مترادف با علت یا هدف انجام یک فعالیت است که ذهن مصرف کنندگان نیز به همین صورت تداعی می گردند.
برای مثال : برند BodyShop تولیدکننده لوازم آرایشی (حضور در 60 کشور جهان) با موضع ضد خشونت علیه حیوانات به برندی فعال در حوزه حقوق حیوانات تبدیل شده است.
همچنین برند Benetton که بر مد تمرکز دارد با مواضع خویش در خصوص تعصب و مشکلات جهانی، بسیار مشهور شده است.
9- برند مکان Place Brand :
از این برند به عنوان برند مقصد Destination Brand نیز یاد می شود. برند مکان خود را بر اساس منطقه جغرافیایی تعریف می نماید و دارای سه سرفصل اصلی است :
فرایند ایجاد این برند را برندینگ مکانی Place Branding می نامند. برندی که پیرامون یک منطقه یا شهر یا کشور ایجاد می شود.
برند مکانی خود را با ایجاد ارتباط با ایده ها به جای امکانات بیان می نماید. این نوع برندسازی غالباً برای جذب توریست، سرمایه گذار، کسب وکار و اقامت انجام می گردد.
تمام گروهای فوق، حق انتخاب های فراوانی از میان مناطق جغرافیای دارند، اما سؤال اساسی اینجاست :
الویت انتخاب با کدام منطقه جغرافیایی است؟
پاسخ : منطقه ای که بهترین برندسازی را برای کنترل ذهن و روح مشتریانش انجام داده است.
یکی عوامل حیاتی موفقیت عبارت است از درگیر نمودن شهروندان و ارائه دهندگان خدمات در این فرایند است.
10- برند کشور Nation Brand :
از آنجایی برند مکانی در خصوص مناطق است، برند کشور نیز جزئی آن به حساب می آید. برندینگ کشوری، فرآیند معرفی یک کشور به عنوان یک برند است و تلاش بر درک و معرفی آنان دارد. سایمون انهولت از دانشگاه آکسفورد از پیشگامان این حوزه است.
11- برند اخلاقی Ethical Brand :
به دو صورت قابل استفاده است:
1- نحوه کارکرد برند در زمان استفاده را تشریح و تعهدات آن در ارتباط با امنیت شغلی، مسئولیت اجتماعی شرکت و . مشخص می سازد.
2- نشان دهنده سطح کیفی پاسخگویی برند در قبال انتخاب مشتری است.
شاید موفق ترین برند در این حوزه برند Fairtrade )یک اجتماعی سازمان یافته و رویکرد بازار محور است که هدف آن کمک به تولیدکنندگان جهان سوم است تا شرایط دادوستد بهتر، عادلانه تر فراهم کند و پایداری را توسعه دهد (باشد. اغلب این برندها توسط NGOها تأسیس می شوند مانند موسسه بین WWF rsquos Global Forest and Trade Network که به دنبال حفظ جنگل ها است.
12- برند افراد مشهور و ستاره Celebrity Brand :
تلاش افراد مشهور بر آن است تا موفقیت های شغلی، خصوصیات فیزیکی و ظاهری، شایعات و رسوایی ها پیرامون کارنامه کاری خویش را از طریق تولید محتوا در شبکه های اجتماعی در اختیار علاقه مندان خویش قرار داده تا بر تعداد دنبال کنندگان خود بی افزایند.
مدل تجاری آنان بر حضور دائم در تبلیغات استوار است که منجر به فروش حق پخش، لایسنس، امضاء و نقش آفرینی به عنوان شخصیت تجاری برندهای معتبر خواهد شد.
13- برند مؤلفه یا جزء ( تشکیل دهنده ) Ingredient Brand :
برند مؤلفه به دنبال افزودن ارزش به برند دیگر از طریق چیزی که به ارمغان می آورد. برای مثال Intel.
هنگامی که در مورد برند یک لب تاب صحبت می شود، وجود سی.پی.یو با برند اینتل (به علت موفقیت اینتل در تولید پردازنده های حرفه ای) به برند لب تاپ کمک نموده تا مشتری را به خرید آن برند متقاعد سازد. برند جزء دارای ارزش پیشنهادی خاصی است که موجب تقویت برند اصلی می گردد.
شرکت مالک برند جزء با انجام فرایند برندسازی، مصرف کننده نهایی را با برند خود آشنا می سازد، پس مصرف کننده با این برند مؤلفه از پیش آشناست و در زمان خرید، ترجیح می دهد که برند اصلی نیز حاوی آن برند مؤلفه شناخته شده باشد.
پس برند مؤلفه خود را به زنجیره تأمین شرکت تولیدکننده دیکته می نماید.
14- برند جهانی Global Brand :
این گونه برندها به راحتی شناخته و به صورت گسترده ای پخش شده اند. مدل تجاری آن ها بر اساس شناخت، دسترسی آسان و پایداری است. مدل عملیاتی این برند به این فرض است که همواره از سوی رقبا در حال تهدید است و در صورت نیاز تغییرات کوچکی را بر اساس نیاز و انتظارات مصرف کننده در هر منطقه جغرافیایی ایجاد می نماید.
15- برند چالشگر Challenger Brand :
آن را برند تغییردهنده نیز می نامند. این برند رهبر بازار نیست اما مصمم است تا برندهای بزرگ و قدرتمند بازار را ناراحت، آشفته و یا دگرگون سازند.
این نوع برندها صرف نظر از بزرگی یا کوچک سازمان خویش بر بال خلاقیت و نوآوری، بزرگان بازار دردسر انداخته و به صورت ناگهانی بر روند بازار اثر می گذارد.
16- برند عام Generic Brand :
این نوع برند با از دست دادن وجوه تمایز، ایجادشده است.
به 3 شکل زیر وجود دارد:
1- برند نوع اول :
مرتبط با بهداشت و درمان است. اشاره به برندهایی دارویی و بهداشتی دارد که از قوانین حق اختراع ثبت شده، خارج شده اند و تمام رقبا نیز از همان برند استفاده می نمایند.
مثل : فولیک اسید.
2- برند نوع دوم :
هنگامی که میزان حضور برند در زندگی روزانه افراد بسیار زیاد باشد، برند به عنوان نمادی برای تمام محصولات یا خدمات، فعالیت های مشابه بکار برده می شود.
این برند به زبان محاوره ای مردم واردشده است. مثال: گوگل کردن زیراکس کردن.
3- برند نوع سوم :
محصولات بدون برندی unBranded یا بدون برچسب تجاری unlabeled هستند که برای نامیدن آنان از شیوه عمل و یا ظاهر آن الهام گرفته شده است.
مثل: صابون برگردان، گلاب.
17- برند لوکس ، برند تجملی Luxury Brand :
برند معتبر، با قدر و منزلت، جایگاه اجتماعی خاصی را به مصرف کننده خویش توصیه می نماید. برندهای لوکس باید خط باریکی بین انحصار و واقعیت برای مصرف کنندگان خویش ترسیم نمایند.
به فرایند ساخت یک برند تجملی، لوکس برندینگ Luxury Branding گفته می شود.
این عمل از طریق بیان کیفیت و داستان برند، صورت می گیرد.
برندهای لوکس، تمایل بالایی به ارائه تصویر و الهامات مناسبی از خود به بازار داشته و در مقابل ادراک و اعتماد متغیر مشتریان بسیار آسیب پذیر هستند و از سوی برندهای لوکس مقرون به صرفه همواره تهدید می شوند.
18- برند فرقه، برند کیش Cult Brand :
این برند پیرامون هواداران یک دسته، گروه، فرد یا محصول در یک جامعه شکل می گیرد.
دقیقاً مشابه برند چالشگر ، این برندها نیز جنگ و ستیز علیه سایر برندها را مدنظر دارند، با این تفاوت که دلیل رقابت این برند با سایرین، ناشی از دلایل فرقه ای حاصل از نحوه نگرش آنان است و نه حضور رقیب و یا نیاز بازار.
برند فرقه یک فرهنگ مشخص را در بین هواداران خویش ایجاد می نماید.
اینان تمایل به داشتن پیروان به جای مشتریان دارند. قوانین را وضع و دیگران را به اجابت آن قانع می نمایند.
برای مثال طرفداران هارلی دیویدسون، اوپرا وین فری یا لینوکس.
19- برند بی بنیان و بی عیب Clean slate Brand :
یک برند نوظهور است. برندی با حرکتی سریع، ناشناخته، هنوز خود را اثبات ننموده است و هیچ تاریخچه ای ندارد.
این نوع برندها برای مصرف کنندگانی ارائه می شود که به دنبال تازگی و زندگی در زمان حال هستند.
20- برند شخصی ( برند خصوصی ) Private Brand :
آن را برچسب شخصی Private Label نیز گویند. این نوع برند گذاری ریشه در ارزش ارائه شده به مصرف کننده دارد.
این برند با در اختیار داشتن منابع به دنبال کاهش قیمت است.
برند شخصی به دنبال ارائه محصولاتی است که توسط برندهای معتبر ارائه شده اما با قیمت بسیار کمتر.
21- برند کارفرما Employer Brand :
توانمندی یک شرکت در خصوص جذب نیروی انسانی باکیفیت در بازار رقابتی، ناشی از برند کارفرما است و برابر باارزش پیشنهادی به کارکنان است.
استخدام افراد شایسته نیاز به ایجاد فرهنگ سازمانی سالم، بهره ور و شایسته این افراد دارد.
اگر برند کارفرما از قدرت بالایی برخورد باشد، قدرت چانه زنی داوطلب در خصوص حقوق دریافتی کاهش (هرچند در چنین سازمان هایی حقوق پرداختی حتماً منصفانه است) و تمرکز اصلی وی بر فرصت استخدام وبخشی از آن سازمان شدن است. مانند شرکت گوگل، مایکروسافت، جگ وار.
در این مقاله انواع برند , معرفی برند , معنی برند , انواع مختلف برند , معرفی انوع برند , تعریف انواع برند را آموختیم.
نظر کاربران